loader image

Luksuz u Beogradu na vodi

Vudroa Vilsona 8V, Beograd

Klijent

Privatno

Godina izgradnje

2022.

Površina

110m2

Plan projekta

Projekat izvođenja enterijera stana u Beogradu.

Jasno definisan zadatak od strane klijenta. Moderan, luksuzan i jednostavan, crn enterijer u kom bojama i drvetu mesta nije bilo. Naš glavni izazov bio je da, na sve prethodno nabrojano, dodamo primesu topline kakvu treba imati jedan dom.

Iako je stan bio nov, u dogovoru sa klijetnom, demontirali smo sve unutar prostora, izuzev parketa.

Za to vreme, bavili smo se projektovanjem i dizajnom prostora. Nakon sto smo usaglasili sa investitorom projektno stanje, prešli smo na izradu 3D modela kojim smo dogovorili dizajn, pa je tako, između ostalih, nastao grandiozan I luksuzan tv zid, čiji je jedan od zadataka bio da se zadovolji smeštanje mnogobrojnih nagrada koje nas cenjeni klijent poseduje. Isto tako, bila je neophodna prostrana komoda za prihvat razih tipova multimedijalnih uredjaja. Sa desne strane je trebalo maskirati radijator i uciniti ga celinom sa ostakom zida, a sve ovo postojući osnovni zadatak-jednostavnost.

Istim načinom razmišljanja udostojili smo i ostale činioce ovog enterijera.

Uz našu viziju, stručnost majstora i poverenje klijenta koje nam je ukazala, te dobru koordinaciju pomenutih strana,  izveli smo prostor koji je do detalja ispratio zamišljeno, na šta smo danas jako ponosni.

Ostali projekti

“Art Deco” u Beogradu

Solunska 22, Beograd

Elegantan enterijer stana

Nestora Žučnoga 19, Beograd