loader image

Dnevna zona Solunska

Solunska 22, Beograd

Klijent

Privatno

Godina izgradnje

2021.

Površina

49 m2

Plan projekta

Sklop projekta činili su projektovanje, izrada 3D vizualizacije i planovi za prostore dnevne zone stana.

Projektovanjem je dogovoren raspored u prostoru. Usaglašeni su detalji poput tipa kuhinje odnosno njenog oblika i činilaca. Pozicije plakara različitih svojstava. Veličina, oblik i pozicija trpezarijskog stola. Tip I veličina sedalnog dela dnevne zone, pozicija TV-a u odnosu na sedenje…vodeci racuna o odnosima svega navedenog kako bi rezultat bio funkcionalnost.

Izradom 3D vizualizacije dogovoren je dizajn odnosno izgled prostora. Dogovoreni su predmeti poput boja I materijala činioca enterijera, geometrije plafona, forme nameštaja, kao I njihova medjusobna, kako direktna tako I indirektna, homogenost. Zelja investitora bila je takva da prostor odiše toplinom, elegantnošću, nežnošću, a kao plod rada dobili smo modernu stambenu jedinicu sa savremenim rešenjima u svrhu maksimalne iskorišćenosti svakog kvadrata stana.

Na kraju procesa, možda I najbitniji deo sklopa projekta izvođenja enterijera, planovi namenjeni majstorima struka neophodnih da se dizajn, usaglašen uz pomoć prethodno izrađene 3D vizualizacije, sprovede u delo. Ove planove činili su planovi zidova, plafona, podova, struje, vode, pozicija klima uređaja, nameštaja…

Ostali projekti

“Art Deco” u Beogradu

Solunska 22, Beograd

Elegantan enterijer stana

Nestora Žučnoga 19, Beograd