loader image

Elegantan enterijer stana

Nestora Žučnoga 19, Beograd

Klijent

Privatno

Godina izgradnje

2022.

Površina

48m2

Plan projekta

Dogovorena izrada projekta enterijera uz izvođenje po sistemu “ključ u ruke”.

Zadatak je bio dobiti svetao, topao i elegantan enterijer. Da bismo postigli prethodno nabrojano služili smo se svetlim bojama i materijalizacijom, uz vrlo malo kontrasta. Svetlim dezenom drveta, farbanim medijapanom u bez boji, belim kompakt pločama…Trpezarijski deo je “uljez” zadužen za kontrast u ovom konceptu, sa pliš plavim stolicama i crnim stolom metalne stope i staklene ploče.

Odlučili smo se za bele neutralne zidove, a zanimljivost im dali gipsanim lajsnama. Kao takvi, u kombinaciji sa furnir zidnim oblogama, “vibriraju” moderno i atrkativno.

Velika želja klijenta bila je da kuhinji damo pult/radnu ploču za kojom bi se moglo sedeti, a koja bi bila lep dodatak radnoj površi kuhinje, sto je bio izazov u projektovanju veličine kuhinje uzimajući u obzir ne previše obimnu kvadraturu dnevne zone ove stambene jedinice. Novonastali oblik kuhinje smo ispratili oblikovno spuštanjem gips plafona, kojem smo zatim dali odgovarajuću spot rasvetu, dok smo ostatak plafona rešili kombinacijom ugradne šinske magnetne i spot rasvete.

Da sve ne ostane na zamislima, postarala su se dela odnosno izvođenje koje nam je povereno, a bez kog osećaj zadovoljstva urađenim ne bi bio potpun.

Ostali projekti

“Art Deco” u Beogradu

Solunska 22, Beograd

Komfornost na Dorćolu

Cara Uroša 57, Beograd