loader image

Komfornost na Dorćolu

Cara Uroša 57, Beograd

Klijent

Privatno

Godina izgradnje

2022.

Površina

152m2

Plan projekta

Projekat izvođenja enterijera stana u Beogradu.

Stan zavidne kvadrature sa dnevnom zonom koja je fino proporcionalna istoj, nije teško popuniti u sklopu projektovanja, ali jeste izazov učiniti to na ispravan način odnosno takav da se koristi pun potencijal prostora koji on nudi. Trudili smo se da to u ovom slučaju zadovoljimo, poštujuci zelje klijenta odnosno njegove navike i prioritete.

Uz želju da klijent bude zadovoljan, ulozili smo dosta napora, pa smo tako ponudili više varijanti dizajna dnevne zone za prethodno dogovoreno projektno stanje prostora. Dogovorili smo svetao enterijer uz manji procenat svetlog drvenog dezena i naizgled hladnih materijala poput kamena ili beton tehnike, a kada je materijalizacija u pitanju. Izuzetak od opisanog je master spavaća soba koja je “obučena” u malo tamnije “ruho”. Svakoj od prostorija dali smo boju koja bi ga karakterisala i dala svojevrsni pečat originalnosti. Vodili smo se modernim i kada je rešavanje rasvete prostora u pitanju, pa smo se tako koristili šinskim magnetnim programom kombinujući ga sa spot rasvetom, što je, zajedno za led rasvetom nameštajskih komada učinilo da prostor sija punim sjajem.

Kako smo se bavili i izvođenjem zamišljenog, trudili smo se da i u okviru tog, za sve, najbitnijeg proseca budemo dosledni detaljima kao što smo bili tokom planiranja istih. Smatramo da je upravo to ono što pravi razliku između dobrog i odlično odrađenog enterijera. Zadovoljstvo našeg klijenta urađenim daje nam za pravo da verujemo da ovaj prostor to i jeste.

Ostali projekti

“Art Deco” u Beogradu

Solunska 22, Beograd

Elegantan enterijer stana

Nestora Žučnoga 19, Beograd