loader image

Kuća u Sutjeskoj

Ulica Sutjeska, Velika Plana

Klijent

Privatno

Godina izgradnje

2021.

Površina

65 m2

Plan projekta

Projekat izvođenja enterijera hodnika i dnevne zone individualne stambene kuće.

Prostor koji odlikuje prostranost nudi pregršt mogućnosti kada je projektovanje nameštaja u pitanju, pa se tako I na ovom projektu tog tipa vodilo računa već na prvom koraku, u procesu pomenutnog projektovanja, o maksimalnoj iskorišćenosti potencijala koji prostor nudi.

Preglednost, prostranost, komfor.

Počevši od kuhinje čijim se oblikom dobila zona za sebe, iako u sastavu otvorenog prostora koji zovemo dnevnom zonom. U okviru nje, odmah do kuhinje, svoje mesto je našla trpezarija koju čini sto za 6 osoba. Tim redom dalje, tu je i sedenje u dnevnom boravku koje je organizovano u obliku ugaone garniture, što je bila želja investitora, što je i uslišeno na obostrano zadovoljstvo.

Isto tako, poštujući želje, dobili smo moderan dizajn minimalističkog stila u dve varijante. Zajedničko za obe bio je monohrom utisak kada su boje u pitanju ili ti odsustvo istih kao jos jedna od zelja. Kada je reč o materijalima, drvo nije bila opcija za investistora, zbog čega i jesu date dve varijante (sa i bez drveta), kako bismo bili sigurni u ispravnost odluke. Na kraju, tome 3D vizualizacija i služi.

Ostali projekti

“Art Deco” u Beogradu

Solunska 22, Beograd

Elegantan enterijer stana

Nestora Žučnoga 19, Beograd