loader image

Poslovni prostor ISIC

Starine Novaka 1a, Beograd

Klijent

ISIC

Godina izgradnje

2019.

Površina

55 m2

Plan projekta

Projekat izvođenja enterijera poslovnog prostora u Beogradu.

Sklop projekta činili su projektovanje, izrada 3D vizualizacije i planovi izrade zamisljenog enterijera za ovaj poslovni prostor u okviru pređašnje stambene jedinice.

Zadaci projektovanja bili su obezbediti prostor za prijem, salu za sastanke kapaciteta 10osoba, dve kancelarije sa direktnom vezom, kao i prostorei neophodne za rad zaposlenih unutar firme poput kuhinje i wc-a.

Radi jasne povezanosti ovog modernog dizajna sa firmom, za čije potrebe je i izrađen, koristili su se plavi tonovi boje koje nosi logo ove firme. U prostoru za prijem dominira kermaika u kombinaciji sa drvetom tople boje, dok je u radnom delu kombinacija drveta i pločastih materijala bele I plava boje. Osvetljenje čini kombinacija linijskih i spot svetiljki, ugradnog i nadgradnog tipa. Atraktivnosti enterijera doprinelo je prisustvo stakla kojim su se oformile moderne kancelarije tzv. “akvarijumi”. Takodje, koristili su se foto tapeti. Opet, sa asocijacijom na delatnost kojom se firma bavi, a kojim smo dobili na vedrini ovog prostora kako bi rad u njemu bio zadovoljstvo.

Ostali projekti

“Art Deco” u Beogradu

Solunska 22, Beograd

Elegantan enterijer stana

Nestora Žučnoga 19, Beograd